SUPER GREENS

 

Super Greens

Super Greens is een formule die speciaal door Vitakruid is ontwikkeld om u te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminenmineralen, sporenelementen, antioxidantenaminozuren en enzymen. We onderscheiden ons product op de markt, omdat onze Super Greens formule bestaat uit extracten. Het verschil tussen poeder en extract is dat poeder een fijngemalen, ruw product is. Een extract is een stofje met een hoge concentratie van de werkzame stoffen. Met ons Super Greens formule hebben we voor u een totaal product beschikbaar met ontzettend veel ingrediënten. Op deze manier ontwikkelt u een gezond zuur/base balans van het lichaam.

De inhoud van Super Greens

Super Greens is 100% organisch en een hoogwaardig product voor de bijdrage aan een optimale gezondheid. We hebben enkele belangrijke ingrediënten toegevoegd die dit product zo speciaal maken.

Zo zit er bijvoorbeeld probiotica in voor de bijdrage aan een microbiële balans in de darmen.

OPC is een nutriënt met de eigenschappen om andere werkzame bestanddelen te versterken. We zien dit eigenlijk als de motor van het product. Ook het enzymtrio, lactase, lipase en protease zijn in de greens formule opgenomen. Dit zijn biochemische katalysatoren die bijdragen aan de opname van mineralen en vitaminen in het lichaam.

Daarnaast bevat Super Greens nog veel meer natuurlijke ingrediënten.

Zo zijn er verschillende extracten toegevoegd zoals het rood fruit extract, welke een hoge dosering vitamine C bevat. Het gerstegras extract bevat vitamine B1, B2, B6, C en daarnaast een hoge dosering chlorofyl. Tarwegras extract heeft weer een hoge dosering vitamine A, C en K en bevat daarnaast mangaan, chroom en selenium. Het appelazijn extract is toegevoegd vanwege de grote hoeveelheid calcium, zink en chroom. Ook dit ext