top of page

SUPER GREENS

Super green

Super Greens

Super Greens is een formule die speciaal door Vitakruid is ontwikkeld om u te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminenmineralen, sporenelementen, antioxidantenaminozuren en enzymen. We onderscheiden ons product op de markt, omdat onze Super Greens formule bestaat uit extracten. Het verschil tussen poeder en extract is dat poeder een fijngemalen, ruw product is. Een extract is een stofje met een hoge concentratie van de werkzame stoffen. Met ons Super Greens formule hebben we voor u een totaal product beschikbaar met ontzettend veel ingrediënten. Op deze manier ontwikkelt u een gezond zuur/base balans van het lichaam.

De inhoud van Super Greens

Super Greens is 100% organisch en een hoogwaardig product voor de bijdrage aan een optimale gezondheid. We hebben enkele belangrijke ingrediënten toegevoegd die dit product zo speciaal maken.

Zo zit er bijvoorbeeld probiotica in voor de bijdrage aan een microbiële balans in de darmen.

OPC is een nutriënt met de eigenschappen om andere werkzame bestanddelen te versterken. We zien dit eigenlijk als de motor van het product. Ook het enzymtrio, lactase, lipase en protease zijn in de greens formule opgenomen. Dit zijn biochemische katalysatoren die bijdragen aan de opname van mineralen en vitaminen in het lichaam.

Daarnaast bevat Super Greens nog veel meer natuurlijke ingrediënten.

Zo zijn er verschillende extracten toegevoegd zoals het rood fruit extract, welke een hoge dosering vitamine C bevat. Het gerstegras extract bevat vitamine B1, B2, B6, C en daarnaast een hoge dosering chlorofyl. Tarwegras extract heeft weer een hoge dosering vitamine A, C en K en bevat daarnaast mangaan, chroom en selenium. Het appelazijn extract is toegevoegd vanwege de grote hoeveelheid calcium, zink en chroom. Ook dit extract zit weer vol vitamines, namelijk vitamine B1, B2, B6, C en E. De laatste drie extracten die zijn toegevoegd zijn het acerola extract, het aloë vera extract en het groene thee extract. Het acerola extract heeft een hoge concentratie vitamine C en bevat anthocyaan, dit is een krachtige antioxidant. Het aloë vera extract bevat de vitaminen A, B1, B2, B6, B12, C en E. Daarnaast beschikt het ook nog over een heel aantal nutriënten, namelijk niacine, natrium, kalium, mangaan, koper en zink.

Wat is het voordeel van een extract?

Het toegevoegde groene thee extract is een uitstekend voorbeeld om uit te leggen waarom extracten meestal meer effect hebben dan poeder supplementen. Het verschil is dat poeder de fijngemalen stof is en dat een extract via een proces tot stand komt. Het groene thee extract wordt gemaakt door het weken van theebladeren in water, waarna het water wordt gezeefd en verdampt zodat de werkzame stoffen overblijven. Wat dan overblijft bevat een veel hogere concentratie werkzame stoffen dan de poedervorm.

Vitakruid kan stellen dat er minimaal 50% aan werkzame stoffen in ons groene thee extract zit.

Bij Vitakruid denken ze altijd aan de voordelen van hun klanten. Daarom staan wij ervoor om u te kunnen vertellen dat er ook een uitzondering op het bovenstaande is. In sommige ruwe producten zit soms een dermate hoge concentratie werkzame stoffen dat het doorlopen van het extractieproces niet nodig is. Dit verlaagt voor ons de productiekosten en dit vertalen we door naar de prijs die u voor het product betaalt. 

bottom of page