top of page
Vegan bundel 1.jpg

Als veganist loop je risico bepaalde voedingsstoffen niet in aanbevolen hoeveelheden binnen te krijgen. Je schrapt per slot van rekening alle dierlijke producten uit je voedingspatroon. Daarom hebben we een bundel samengesteld met Super Greens, Vegan Omega-3 1000 TG Capsules en B12 combi 6000 met folaat en P-5-P. Dé Vegan bundel; speciaal voor jou!

Super Greens: een weloverwogen mix van gezondheidsbevorderende nutriënten * **

Veel multivitamines bevatten nutriënten van dierlijke afkomst. Super Greens is een 100 procent organisch product met vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, aminozuren en enzymen. Je kunt de combinatie dan ook zien als een volwaardig multivitaminepreparaat. Met Super Greens ondersteun je bovendien de detoxificatie van het lichaam**.

Vegan Omega-3 Capsules: duurzaam omega 3 product op basis van algen.

Visolie supplementen gebruiken zit er als veganist niet in en hoogwaardige alternatieven zijn ook schaars. Onze Vegan Omega-3 Capsules is daarentegen uitzonderlijk puur. Bovendien bestaat iedere capsule uit minimaal 100 EPA en minimaal 300 mg DHA.

DHA is het essentieelste omega-3 vetzuur dat o.a. goed is voor het gezichtsvermogen, de hersenen en de triglyceridenspiegel (bij een minimale inname van 250 mg DHA per dag).* De gerenommeerde algenproducent DSM® maakt algenolie uit microalgen, een duurzame en traceerbare bron van omega-3. Het productieproces heeft daarbij een minimale Co2 uitstoot

B12 Combi 6.000 met folaat en P-5-P: extra B12 inname is iedere veganist aan te raden.

B12 vinden we hoofdzakelijk in dierlijke producten. Veganisten zijn dan ook gevoeliger om een ontoereikend B12 niveaus te ontwikkelen. Daarom raden we aan om als veganist B12 bij te suppleren. De vitamine draagt namelijk bij aan de vermindering van vermoeidheid en futloosheid*. Daarbij heeft de vitamine een gunstige invloed op het immuunsysteem, de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermogen*.

B12 Combi 6000 bevat de biologisch actieve vormen methylcobolamine en adenosylcobolamine (B12), B6 (P-5-P) en actief foliumzuur (5-MTHF, Quatrefolic®).

Vegan Bundel 

Nutriënten passend binnen de vegan lifestyle

  • Super Greens: een weloverwogen mix van gezondheidsbevorderende nutriënten * **

  • Vegan Omega-3 1000 TG capsules: duurzaam omega-3 product op basis van algen.

  • B12 Combi 6.000 met folaat en P-5-P: extra B12 inname is iedere veganist aan te raden.

€124.71

€114,73

op voorraad
Bestellen

Gratis persoonlijk advies

Klanten beoordelen Vitakruid met een 9,3

Gratis verzending boven de €69

Meer weten over deze producten

super green.png

Super green 

220 gram

B12 combi 6000.jpg
vegan caps2.jpg

Niet zeker van je keuze? Vraag 't Marijke 

Wanneer               Advies                                                                                       Gebruik

Vegan bundel 2.jpg
bottom of page