top of page

OVERIGE SUPPLEMENTEN

Overige supplementen
Silsolution

Overige supplementen

Zo kunt u producten kopen die uw voeding rijkelijk kunnen aanvullen met de voedingsstoffen en bouwstoffen die uw lichaam dagelijks nodig heeft. Meerdere van onze formules zijn door Vitakruid zelf ontwikkeld en samengesteld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Hierin denken wij altijd een stap verder. De productie van de supplementen stopt niet bij de juiste samenstelling, maar door toevoeging van de versterkende nutriënten, zoals bijvoorbeeld OPC.

We verkopen nog twee supplementen die een bijzondere werking hebben.

SilSolutions

Het organische silicium kan ondersteuning bieden aan een aantal processen binnen het lichaam. Silicium is een relatief onbekend mineraal, maar we vinden het in diverse soorten voeding. Het heeft een werking in het maagzuur en kan het maag-darmkanaal ondersteunen Door verschillende oxidante stoffen aan zich te binden maakt het deze zwak. We vinden silicium in blauwe bosbessen, havermout, sperziebonen, komkommer, aardappelen en verschillende wilde planten.

Bij Vitakruid verkopen we elementaire silicium in het SilSolutions voedingssupplement. Deze drinkbare oplossing is goed opneembaarheid en bevat een natuurlijke vorm van silicium. SilSolutions bevat ongeveer 3,5 gram elementaire silicium per liter. Omdat SilSolutions een natuurlijk product is kan de geur, smaak en visueel aspect verschillen per batch. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit.

bottom of page