top of page
lever detox bundel.jpg

Lever Detox Bundel 

Ondersteuning van de gezondheid van de lever**

  • Mariadistel Complex Tinctuur ondersteunt de gezondheid van lever**

  • Super Greens ondersteunt de lever, gal en nierfunctie**

  • Curcuma C3-2X werkt als antioxidant, stimuleert de vertering en is goed voor de lever**

€108,69

€100

op voorraad
Bestellen

Of het nu een slecht ritme, ongezonde voeding of een feestelijke bijeenkomst is; onze lever krijgt heel wat te verduren. De combinatie Super Greens, Mariadistel Complex Tinctuur en Curcuma C3-2X ondersteunt de functie van de lever en draagt bij aan de bescherming van gezonde cellen en weefsels**.

Mariadistel Complex Tinctuur ondersteunt de gezondheid van de lever**

Mariadistel Complex Tinctuur bevat de synergetische kruiden mariadistel, artistjok en stinkende gouwe. Synergie betekent dat het effect van de samenwerking groter is dan de toepassing van de nutriënten afzonderlijk. De drie kruiden dragen bij aan de leverfunctie en fungeren als antioxidant in het lichaam**. Bovendien draagt artisjok bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsels**.

Super Greens ondersteunt de lever, gal en nierfunctie**

Super Greens is een 100 procent organisch product met vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, aminozuren en enzymen. De nutriënten in deze combinatie hebben een gunstig effect op de functie van galblaas, lever en nieren**. Hierdoor draagt Super Greens bij aan een gezonde vochtafdrijving en helpt het gezonde cellen en weefsels te behouden**.

Curcuma C3-2X werkt als antioxidant, is goed voor de vertering en is goed voor de lever en galfunctie**

Curcuma C3-2X werd door het internationale vakblad Nutracos als beste curcumine variant wereldwijd getest. En dat is niet zonder reden. Curcuma C3-2X bevat namelijk een hoogwaardig curcumine extract (95%) in een hoge dosering (650 mg). Bovendien maken we gebruik van een ongeëvenaard curcuminecomplex van maar liefst drie soorten curcuminoïden! Hierdoor werkt het kurkuma extract onder andere als antioxidant en is goed voor de lever en galfunctie**. Ook het gepatenteerde Bioperine™ dat aan Curcuma C3-2X is toegevoegd heeft een positief effect op de gezondheid**. Een zwarte peper extract ondersteunt namelijk een normale leverfunctie en is een sterke antioxidant**.

Gratis persoonlijk advies

Klanten beoordelen Vitakruid met een 9,3

Gratis verzending boven de €69

Meer weten over deze producten

super green.png

Super green 

220 gram

mariadistel.png
curcuma.png

Curcuma C3-2X

60 vegan capsules

Niet zeker van je keuze? Vraag 't Marijke 

Wanneer                  Advies                                                                       Gebruik

lever detox bundel2 .jpg
bottom of page