top of page
huidbundel2.jpg

Huid Bundel

Rijk aan collageen en hyaluronzuur

  • Collageen Solugel® poeder: belangrijk voor de huid.*

  • SilSolutions: draagt bij aan de vorming van collageen voor de huid.*

  • Borage Olie: hydrateert de huid.

€94,70

€87,12

op voorraad
Bestellen

De huid is ons grootste en zichtbaarste orgaan, maar tegelijkertijd ook het kwetsbaarste. Daarom bestaat de Huid Bundel uit drie supplementen die goed zijn voor onder andere de collageenvorming en de hydratatie van de huid.*

Collageen Solugel® poeder: belangrijk voor de huid.*

Collageen: één van de belangrijkste eiwitsoorten in het menselijk lichaam. Deze proteïne beslaat maar liefst 30 procent van de totale eiwitmassa en is voornamelijk terug te vinden in het bindweefsel. Zo helpt collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden. Ook helpt het met de hydratatie van de huid. Hierdoor is het een goede keuze bij de eerste tekenen van huidveroudering, want onze lichaamseigen collageenaanmaak neemt vanaf ons 25e levensjaar structureel af.

Daarnaast hebben we vitamine C aan de formule toegevoegd, vanwege de belangrijke samenwerking met collageen.* Vitamine C is namelijk van belang voor de vorming van collageen, niet alleen voor de huid, maar ook voor samenstelling van sterke botten, het behoud van sterke tanden en tandvlees en voor een gunstige werking van de bloedvaten.*

SilSolutions: draagt bij aan de vorming van collageen voor de huid*

In de natuur vind je het spoorelement silicium vooral terug in de aardkorst en daardoor ook in planten. Via deze weg krijgen we een klein deel via onze voeding binnen, maar dit is echter heel beperkt. En dat terwijl silicium een belangrijk element is voor het menselijk lichaam. Het is namelijk onderdeel van het bindweefsel.

SilSolutions helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen en draagt bij aan de vorming van collageen, dat helpt de huid te verstevigen.* Bovendien bevat ons product uitsluitend organisch silicium. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het lichaam deze vorm van silicium veel beter opneemt dan andere vormen.

Borage Olie: hydrateert de huid

Vetzuren staan aan de basis van een goede gezondheid. Borage olie bevat het hoogste percentage GLA (gamma-linoleenzuur) van alle oliehoudende gewassen. GLA is een omega 6-vetzuur, waar we diverse gezondheidsbevorderende effecten aan toeschrijven.** De bekendste is de werking voor de huid. Borage olie hydrateert namelijk de huid. Daarnaast maakt het de huid van binnenuit mooier en laat het er stralender uitzien.

Gratis persoonlijk advies

Klanten beoordelen Vitakruid met een 9,3

Gratis verzending boven de €69

Meer weten over deze producten

collageen6.jpg
borage1.webp
silsolutions_rgb_500ml_vk2018.png

Niet zeker van je keuze? Vraag 't Marijke 

Wanneer          Advies                                                  Gebruik

Huid  bundel 1.jpg
bottom of page