top of page
goede start 1.jpg

Goede Start Bundel 

Alles voor een goede start

  • Multi Dag & Nacht Mama: extra voedingsstoffen voor de gezondheid van moeder en kind*

  • Vegan Omega-3 Algenolie: omega 3 suppletie is essentieel tijdens de zwangerschap

  • Vitamine K & D Baby: alles voor het eerste jaar; aanbevolen door de Gezondheidsraad

€90,70

€83,44

op voorraad
Bestellen

Multi Dag & Nacht Mama: extra voedingsstoffen voor de gezondheid van moeder en kind*

Overdag hebben we hele andere nutriënten nodig dan s ’nachts. Suppletie met de juiste voedingsstoffen op de juiste momenten kan je ondersteunen in deze behoeftes.

Multi Dag & Nacht Mama bevat onder andere 600 mg actief foliumzuur (Quatrefolic®) zoals aanbevolen door verloskundigen. Daarnaast bevat de formule een actief B-complex (P-5-P), vitamine K2 & D3 en de natuurlijke botondersteuning Rode Alg (calcium, magnesium). En dat maakt de Multi Dag & Nacht Mama een uitgekiende formule, speciaal voor de zwangere vrouw!

Vegan Omega-3 Algenolie: omega 3 suppletie is essentieel tijdens de zwangerschap

Omega 3 vormt een cruciaal onderdeel van een compleet suppletieadvies voor, tijdens en na de zwangerschap. Vegan Omega-3 Algenolie is een hoogwaardig veganistisch voedingssupplement met 1250 mg algenolieconcentraat per capsule, waarvan 500 mg DHA.

Dit hoogwaardige omega-3 vetzuur is goed voor het gezichtsvermogen, de hersenen en de triglyceridenspiegel.* En het allerbelangrijkste: de inname van DHA door de moeder draagt bij tot een goede ontwikkeling van de ogen van de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen. Bij een minimale inname van 250 mg DHA per dag.*

Vitamine K & D Baby: alles voor het eerste jaar; aanbevolen door de Gezondheidsraad

Een pasgeboren kindje heeft ondersteuning nodig in de vorm van suppletie. Ongeacht of je borst- of flesvoeding geeft, heeft een baby behoefte aan extra vitamine D. Het vetoplosbare nutriënt is namelijk van belang voor de opbouw van sterke botten en zorgt mede voor een goede weerstand bij kinderen.*

Daarnaast is extra vitamine K-suppletie nodig in de eerste vier maanden, omdat deze stof de bloedstolling ondersteunt.* Daarom adviseert de Gezondheidsraad om de eerste 4 maanden vitamine K te suppleren, en de eerste 4 jaar vitamine D. Met Vitamine K & D Baby heb je van beiden genoeg voor het eerste levensjaar!

Gratis persoonlijk advies

Klanten beoordelen Vitakruid met een 9,3

Gratis verzending boven de €69

Meer weten over deze producten

Vit Baby k en d.jpg

Vitamine K & D Baby

10 ml combipack

dag nacht mama 30.png

Multi Dag en Nacht  MAMA

2 x 30 tabletten

vegan olie.png

Niet zeker van je keuze? Vraag 't Marijke 

Wanneer             Advies                                                              Gebruik

goede start 2.jpg
bottom of page