top of page

The 'Ki' to more energy  werkt samen met het Mediver-Ganzimmum laboratorium. Hier werken meer dan 200 medewerkers, artsen, wetenschappers en medische assistenten om uitgebreide bepalingen te doen van uw ontlasting. Dagelijks worden door Ganzimmum (Duitsland) meer dan 40.000 analyses uitgevoerd die vanuit heel Europa zijn aangevraagd. 

 

Exorfinen zijn peptiden, die door enzymatische splitsing uit in voedingsmiddelen aanwezige polypeptiden ontstaan.

De splitsing kan ontstaan door

  • spijsverteringsenzymen,

  • activiteit van micro-organismen 

  • technische behandeling (koken, bakken).

 

Je kunt ze vinden in:

  • granen,

  • melk,

  • cacao,

  • koffie.

Meer uitleg over exorfines die de morfines zijn in onze voeding

Met deze test onderzoeken we de exorfinen die bij de consumptie van graan of zuivelproducten in de darm kunnen ontstaan.

Exorfinen ontstaan als spijsverteringsproducten uit diverse voedingseiwitten zoals tarwe (gluten), melk (alfa- en bèta caseïne, alfa- en bèta lactalbumine, k-caseïne, lactoferrine) of oploskoffie.

Wanneer exorfinen in het bloed komen is een (negatief) effect, op onze neurotransmitters (dopamine, gaba, acethylcholine, serotonine) in de hersenen, denkbaar, zoals door sommige onderzoekers reeds wordt vermoed.

 

O.a. doet men onderzoek bij bepaalde vormen van schizofrenie (model van, een genetisch bepaalde, verhoogde passage van exorfinen door het darmslijmvlies in het bloed en verminderde afbraak in het geval van een enzymdefect) of bij autisten met hun verhoogde Peptidurie (verhoogde eiwituitscheiding in de urine).

Prijs: €99,95- inclusief BTW.

De uitslagen dienen als basis voor een individuele therapie

en moeten met een arts of therapeut worden besproken.

exorfinen urine.jpg
bima logo blauw[21302].png

Laboratorium-analyse van exorfinen in de urine

bottom of page