top of page

The 'Ki' to more energy  werkt samen met het Mediver-Ganzimmum laboratorium. Hier werken meer dan 200 medewerkers, artsen, wetenschappers en medische assistenten om uitgebreide bepalingen te doen van uw ontlasting. Dagelijks worden door Ganzimmum (Duitsland) meer dan 40.000 analyses uitgevoerd die vanuit heel Europa zijn aangevraagd. 

Zowel lichamelijke als geestelijke stress kan een duurzame uitwerking hebben op het lichamelijk en geestelijk welbevinden van de mens.


De afstemming van het centrale zenuwstelsel en de fijne coördinatie als antwoord op stress volgt na een samenspel van Cortisol met de eveneens stimulerende catecholaminen noradrenaline en adrenaline en in nauwe wisselwerking met het meer remmende serotonine.

 

Een burn-out is het gevolg van een aanhoudende buitensporige belasting en individuele overbelasting. Deze toenemende vermoeidheid is geassocieerd met een stoornis van de neuronale en hormonale regulatie en het falen van de bijbehorende compensatiemechanismen.

 

Met deze laboratoriumtest kan de actuele neuro-endocriene situatie worden bepaald en is het een basis voor therapeutische maatregelen.

NB: Vanaf 18 jaar. Bij een lagere leeftijd kan er wel gemeten worden, maar vindt er geen interpretatie van de uitslag plaats, omdat er geen gevalideerde referentiebereiken voor mensen jonger dan 18 jaar zijn.

 

Wanneer in te zetten? 

  • extreme vermoeidheid in de ochtend, 

  • algehele vermoeidheid, 

  • prestatievermindering, 

  • depressie, 

  • slapeloosheid, 

  • angsten, 

  • lichamelijke en geestelijke stress.

 

Prijs: €210.-

De uitslagen dienen als basis voor een individuele therapie

en moeten met een arts of therapeut worden besproken.

burnout combi.jpg
bima logo blauw[21302].png

Burn-out Combitest

bottom of page