top of page
Botten 1.jpg

Botten en Gewrichten Bundel

Voor de botgezondheid en de spieren*.

  • Atrimove is een complete formule voor de botten, spieren en gewrichten*

  • Osta K2 & D3 Algae speelt een rol bij de botaanmaak en is goed voor het behoud van sterke botten*

  • Groenlipmossel extract & Ovomet® is een formule rijk aan collageen en hyaluronzuur

€120,71

€111,05

op voorraad
Bestellen

Ouderdom, intensieve sportbeoefening en lange dagen op kantoor: factoren die veel van onze botten en gewrichten vragen. Ons gestel kan daarom wel wat extra ondersteuning gebruiken. De Botten & Gewrichten Bundel bevat drie supplementen die goed zijn voor de algehele botgezondheid en de spieren*.

Atrimove® is een complete formule voor de botten, spieren en gewrichten*

Elke maatschep Atrimove® bevat 2000 mg glucosamine, 1500 mg chondroïtine en 3000 mg MSM. Daarnaast hebben we de ondersteunende nutriënten Mangaan, Vitamine C, Magnesium, B6 (P-5-P), Calcium en Vitamine D3 toegevoegd.

Deze specifieke combinatie aan actieve nutriënten maakt Atrimove® de formule bij uitstek ter ondersteuning van de botten, gewrichten en spieren*. Bovendien blinkt de formule uit op zowel prijs als kwaliteit.

Osta K2 & D3 Algae speelt een rol bij de botaanmaak en is goed voor het behoud van sterke botten*

Osta K2 & D3 speelt een rol bij de botaanmaak, is goed voor het skelet en het behoud van sterke botten*. Dit product op basis van Lithothamnium Calcereum, ofwel de rode alg, bevat uiteraard de vitamines D3 en K2, maar deze formule kent meer hoogwaardige nutriënten. Zo bevat Osta K2 & D3 Algae van Vitakruid verder calcium, magnesium en strontium, allen uit rode alg.

Een unieke uitgebalanceerde formule waarbij de mix van nutriënten een rol speelt bij botaanmaak en het behoud van sterke botten*.

Groenlipmossel extract & Ovomet® is een formule rijk aan collageen en hyaluronzuur

Groenlipmossel extract & Ovomet® is een product hoog in collageen en hyaluronzoon. Bovendien maakt de toevoeging van vitamine C de formule goed voor de huid en de vorming van collageen*.

De groenlipmossel is een weekdier uit Nieuw Zeeland met een bijzonder hoog percentage aan vetzuren. Ovomet® is een gepatenteerd eierschaalmembraan met hoge concentraties van onder andere collageen type I, V en X (3-38%) en hyaluronzuur (4%).

Gratis persoonlijk advies

Klanten beoordelen Vitakruid met een 9,3

Gratis verzending boven de €69

Meer weten over deze producten

atrimove.png
osta K.png

Osta K2 & D3

90 tabletten

groenlipmossel.png

Niet zeker van je keuze? Vraag 't Marijke 

Wanneer     Advies                                                                        Gebruik

Botten2.jpg
bottom of page