top of page
after drinking1.jpg

Vroeg op de avond 

Fris gedoucht, haren in model en je mooiste kleding aan: je bent er klaar voor! Of eigenlijk, bijná. Met een goedgevuld glas water tik jij nog wat tabletten weg als voorbereiding op een onbezorgde avond. 1 Multi Dag, 2-3 capsules S-Acetyl-L-Glutathion en 1 Magnesium Complex. Daarvoor heb je al een stevige bodem gelegd met een heerlijke zelfgemaakte pizza. Laat de gezelligheid maar beginnen! 

Laat op de avond

Eenmaal bij je bestemming barst het los en vloeien de alcoholische versnaperingen rijkelijk. Na uren dansen en drinken kom jij voldaan weer thuis. Voordat je hoofd het kussen raakt, neem je nog even je Multi Nacht, 3-5 capsules S-Acetyl-L-Glutathion en 1 Magnesium Complex, wederom met veel water. 

De volgende ochtend

De volgende ochtend spring je goed uitgerust je bed uit en neem je bij een gezonde fruitsmoothie nog een Multi Dag en een Magnesium Complex. Zo begin je fris aan je dag!

Multi Dag & Nacht: twee tabletten voor optimaal dag- en nachtritme (bioritme)

Je lichaam heeft overdag behoefte aan andere nutriënten dan ’s nachts. De Multi Dag & Nacht is er zo op ingericht dat je alle belangrijke nutriënten op het juiste moment binnenkrijgt. Wat extra belangrijk is na een avondje doorzakken!

Zo wil je met energie en focus aan je dag beginnen. Hierbij activeert vitamine B12 de natuurlijke energie in het lichaam, en is vitamine C goed voor het concentratievermogen.* Dat kun je wel gebruiken na een kort nachtje.

’s Nachts wil het lichaam juist ondersteunt worden in het herstel, wat des te belangrijker is nadat je te diep in het glaasje hebt gekeken. Daarom bevat het Multi Nacht-tablet vitamine A voor het herstellend vermogen van de huid*, vitamine D voor de opbouw van sterke botten* en melatonine omdat het helpt bij het sneller in slaap vallen.

Multi Dag & Nacht: twee tabletten voor optimaal dag- en nachtritme (bioritme)

Magnesium staat aan de basis van ruim 300 biochemische processen in ons lichaam. Een ontoereikend magnesiumgehalte kan zich dus op talloze manieren kenbaar maken. Magnesium heeft bijvoorbeeld een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid.* Zo hoef je na je avond uit dus niet de hele dag verplicht bank te hangen.

Daarom hebben we besloten alle organische magnesiumvormen die we los aanbieden te verenigen in één supplement. Op deze manier combineren we de specifieke toepassingen van de verschillende vormen, waardoor het Magnesium Complex een breed inzetbaar supplement is.

S-Acetyl-L-Glutathion: de enige vorm die het lichaam opneemt

We kennen glutathion in drie vormen: de gereduceerde vorm, de geoxideerde vorm, of als s-acetyl-l-glutathion. Wanneer je op het etiket van een voedingssupplement gereduceerd glutathion, of gewoonweg glutathion ziet staan, dan wordt de gereduceerde vorm bedoeld.

Uit onderzoek blijkt echter dat het lichaam gereduceerd glutathion niet, of nauwelijks opneemt. In tegenstelling tot onze s-acetyl-l-glutathion, dat het lichaam volledig absorbeert en in zijn geheel opneemt in de cellen. De koppeling van acetyl met glutathion heeft daarmee grote waarde binnen ons lichaam!

After Drinking Kit

Spring fris je bed uit na een avond gezelligheid

  • Multi Dag & Nacht: twee tabletten voor optimaal dag- en nachtritme (bioritme)

  • Magnesium 200 Complex: goed voor gemoedstoestand, geheugen, concentratievermogen, spieren en zenuwstelsel*

  • S-Acetyl-L-Glutathion: de enige vorm die het lichaam opneemt

€80,69

€74,24

op voorraad
Bestellen

Gratis persoonlijk advies

Klanten beoordelen Vitakruid met een 9,3

Gratis verzending boven de €69

Meer weten over deze producten

s_acetyl_l_glutathion_m_rgb_30.png

S-Acetyl-L-Glutathion

90 vegan capsules

magnesium complex 90 caps.jpg
dag en nacht 30.png

Multi Dag en Nacht 

2 x 30 tabletten

Niet zeker van je keuze? Vraag 't Marijke 

Wanneer                  advies  vrouw         advies man              Gebruik

after drinking2.jpg
bottom of page